Schilderwerk aan uw woning?

Een goed en mooi resultaat bij schilderwerk is afhankelijk van de soort verf en de gekozen werkwijze. Professioneel schilderwerk begint met een goede voorbereiding!


Voor

Werkzaamheden Wolff&co

Na

Werkzaamheden Wolff&co

Stappenplan

 1. Voorbereiding schilderwerk
  We starten met het schoonmaken van de te schilderen oppervlakte. We verwijderen vuil en ontvetten het met lauw water en een speciale vet en vuil verwijderraar. Sop van afwasmiddel is geen ontvetter, dit zorgt er juist voor dat er vet achterblijft!
  We verwijderen alle losse en gebladderde verfdelen met een krabber. Bij hardnekkige verflagen is het verhitten van de lagen een uitkomst om ze los te laten komen.
  Hierna schuren we het hout. Schuren doen we om een goede hechting te verkrijgen.
 2. Houtrot en oneffenheden
  Is er sprake van houtrot? Houtrot op de juiste wijze herstellen is een klus voor vakmensen en de betere doe het zelver. Na vulling en droogperiode schuren we alles weer op tot een gelijkmatig en glad resultaat.
 3. Repareren van oneffenheden.
  Afhankelijk van de grootte van de beschadiging maken we gebruik van verschillende soorten plamuur. Na de reparatie schuren we alle oneffenheden glad zodat het houtwerk weer één geheel vormt. Na het repareren van de beschadigingen kitten we openstaande naden en scheuren dicht met acrylaatkit.
 4. Hout schilderen
  We plakken, indien nodig, niet te schilderen onderdelen af met schilderstape. Vervolgens brengen we een laag grondverf aan. Dit zorgt voor een optimale hechting van de uiteindelijke verflagen en is dus medebepalend voor een mooi eindresultaat. Na de droogperiode schuren we de ondergrond licht op.
  Nu brengen we de eerste laag lakverf aan. We verdelen de verf gelijkmatig en laten deze vervolgens goed drogen. We schuren het oppervlak licht op en brengen vervolgens een tweede laklaag aan.
 5. Klaar! Uw huis kan er weer jaren tegen!

Wolff&Co specialist in schilderwerk in en om uw huis
Met bovenstaand stappenplan kan iedereen in principe een goed resultaat boeken. Natuurlijk zijn wij ook graag bereid om deze werkzaamheden voor u uit te voeren.


Voor

Werkzaamheden Wolff&co

Na

Werkzaamheden Wolff&co

 

Heeft u schilderwerk? Wij zijn u graag van dient!
Offerte aanvragen

Steigerwerk

Werkzaamheden Wolff&co

Schilderwerk

Werkzaamheden Wolff&co

 

Behandelen voegwerk badkamer

Wij kunnen uw oude voegwerk er weer helemaal als nieuw uit laten zien d.m.v. een behandeling met speciale voegenfris producten.


Voor

Voegwerk badkamer voor behandeling

Na

Voegwerk badkamer na behandeling